SADRžAJ

Roy i Candy te Lonnie Earl i Darlene dva su bračna para koji su mislili da poznaju jedni druge, dok nisu odlučili krenuti na zajedničko putovanje iz snova. Kreću na put u novom džipu, sjajno se provode, dok se ne dogodi nešto na putu na šou golemih vozila u Renu. Lonnie Earl se zapalio za Candy, i stvari postaju ‘vruće’ kad na površinu izađe dokaz za njihovu tajnu aferu.
Upoznajte Roya (P. Swayze) i Candy (C. Theron) te Lonnie Earla (B.B. Thornton) i Darlene (N. Richardson), dva mlada bračna para koji misle kako se dobro poznaju sve dok ne odluče zajedno otići na izlet iz svojih snova. Kreću na put u posve novom nakrcanom sportskom vozila i zabavljaju se kao nikada u životu. Sve dok se ne dogodi nešto neobično na putu do spektakularnih utrka tegljača u Reno-u, Nevada. Čini se da je Lonnie Earl zaljubljen u Candy, a kada istina izbije na vidjelo, ovaj zabavni izlet doseže svoj vrhunac.

Fotografije

Tajna aferaTajna aferaParamountTajna aferaTajna aferaTajna aferaParamountTajna aferaTajna aferaParamount

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.