Ocjena korisnika: 1.5/10
(2 glasa)

SADRžAJ

Dodjela Nagrade hrvatskog glumišta najsvečaniji je trenutak kazališnog života u Hrvatskoj. I ovogodišnja, jubilarna trideseta, dodjela održat će se tradicionalno u zagrebačkom HNK-u 24. studenoga, na dan kad se prije 162 godine prvi put začula hrvatska riječ s pozornice tadašnjeg Zemaljskog kazališta. Gledatelji HRT-a dodjelu će imati priliku pratiti u izravnom prijenosu - prvi dio priredbe na Trećem (20.00-21.00), a drugi dio na Prvom programu (21.10-22.45).
Ovogodišnja Nagrada dodijelit će se u 25 kategorija, a dodatne dvije Nagrade za svekoliko umjetničko djelovanje pripast će primabalerini i koreografkinji Maji Bezjak te glumici Vlasti Knezović. Događanja na pozornici HNK-a režirat će kazališna redateljica Aida Bukvić, a kroz prijenos će nas voditi poznati glumci Filip Juričić i Amar Bukvić (prvi dio prijenosa na HTV3) te Doris Pinčić i Saša Buneta (drugi dio prijenosa na HTV1).

Fotografije

Dodjela Nagrade hrvatskog glumišta
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.