poster

Sedam dana na Marsu

Brian Cox: Seven Days on Mars (2022)

dokumentarni | Ujedinjeno Kraljevstvo
Redatelj: Michael Lachmann
DOKU TV | subota | 16:00

Ocjena: 8.2/10

SADRžAJ

Profesor Brian Cox provodi tjedan dana u NASA-inom Jet Propulsion Laboratory, sastajući se s timom koji stoji iza misije Perseverance na Mars. Pratite vodeće svjetske svemirske znanstvenike dok vode vozilo Perseverance preko površine Marsa, tražeći dokaze života. Otkrijte tajne crvenog planeta dok slike emitirane uživo s površine Marsa otkrivaju krajolike koji nikad prije nisu viđeni. Istražite vrhunsku tehnologiju koja upravlja vozilom i Ingenuity helikopterom, prvim zrakoplovom koji leti u atmosferi drugog planeta. Pridružite se raznolikom NASA-inom timu koji radi na tehnologiji koja će jednog dana poslati ljudske istraživače na Mars i sudjelujte u trijumfima i ljudskoj drami najhrabrije misije ikada lansirane u svemir.

Glumci
TRAJANJE: 90 min

Fotografije

Sedam dana na MarsuSedam dana na MarsuSedam dana na MarsuSedam dana na MarsuSedam dana na MarsuSedam dana na MarsuSedam dana na MarsuSedam dana na MarsuSedam dana na MarsuSedam dana na MarsuSedam dana na Marsu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.