SADRŽAJ

Tinejdžerica Holly (Hilary Duff) živi s majkom Jean (Heather Locklear) i mlađom sestrom Zoe (Arie Wallace), ali više ne može podnijeti selidbe iz grada u grad svaki put kada njena majka prekine s dečkom pa smisli plan kako je odvratiti od još jednog muškarca koji je očigledno loš izbor za nju. Prema savjetima koje joj daje Ben (Chris Noth), ujak njenog prijatelja, Holly počne majci slati pisma, cvijeće i poklone u ime tajnog obožavatelja i tako podizati njeno uzdrmano samopouzdanje. No kada zamišljeni muškarac zaintrigira majku, ona poželi upoznati gospodina Savršenog i Holly se nađe u neprilici.

TRAJANJE: 100 min

Fotografije

Gospodin savršeniGospodin savršeniGospodin savršeniGospodin savršeniGospodin savršeniGospodin savršeniGospodin savršeni
PREPORUKE

Krvni pogon (2007)

nedjelja
image
U bliskoj budućnosti cijene benzina su astronomski narasle. Jedan čovjek odlučan je pronaći alternativni izvor goriva. Taj alternativni izvor jest... ljudska krv!

Klor (2013)

nedjelja
image
Priča se okreće oko obitelji koja se bori da bi održala životni stil u pretjerano materijalističnoj zajednici u Novoj Engleskoj. Nekada živahan par Rodger (V....

Odvjetnik Djeda Mraza (2011)

nedjelja
image
Usamljeni odvjetnik pokušava spasiti karijeru braneći Djeda Mraza u kolektivnoj tužbi zbog nenadoknadive emocionalne štete.

Sirene (1990)

nedjelja
image
Temperamentna gospođa Flax (Cher) energična je žena srednjih godina, pomalo ekscentrična majka tinejdžerice Charlotte (W. Ryder) i još uvijek klinke Kate (C....
TOP LISTE

Prijavi se