SADRžAJ

Gisèle Cloutier (Marie-Thérèse Fortin), 52-godišnja socijalna radnica, suočava se s muževim priznanjem na samrti: održavao je godinama tajnu ljubavnu vezu s drugom ženom.
Yannick Ménard (François Arnaud), 20-godišnji neizlječivi kleptoman jedan je od Gisèleinih bivših klijenata iz centra za mlade. Nakon što sazna da je postala udovica, Yannick je na sve moguće načine pokušava zavesti.
Usred neizdrživoga toplotnog udara, Gisèle na kraju podlegne Yannickovu šarmu te je istovremeno i zbunjena i fascinirana njihovom razlikom u godinama. Njihova tek procvjetala veza postaje sve nezgodnija kada počne pristizati niz neočekivanih posjetilaca: Gisèlein šef prekine ih usred vruće igre zavođenja, a uskoro i njezino dvoje odrasle djece i sestra stupe na scenu. Cijela ta situacija prizorište je zabave i trzavica, kao i novih iznenađenja.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.