SADRžAJ

Rex (S. Elrod) je slavan u modnom svijetu, a mogao bi biti i bogat da ne gubi na kladionici. Zbog toga se zadužio kod svog kolege i rivala Alberta (C. Leon). Kako je Rex vrlo samouvjeren i misli da je sva privlačnost njegovih modela u njegovoj kameri, te da može od bilo koga stvoriti manekenku, Albert mu nudi izazovnu okladu: ako uspije neku djevojku koja nije ljepotica dovesti do naslovne stranice modnog magazina, Albert će mu oprostiti dug, a ako ne uspije, tada se više nikad ne smije baviti modnom fotografijom u New Yorku. Rex pristaje, i njemu je to izazov, no prilično je obeshrabren kad Albert izabere djevojku: to je smušena Dessi (E. Portnoy), sa zaštitnom mrežicom na kosi i mirisom ribe, jer radi u ribljem restoranu. Strankinja je, pa ne zna ni jezik, nema manire, nije obrazovana, ne zna hodati na visokim petama, nosi naočale i općenito izgleda kao beznadan slučaj...

Fotografije

Ružno pače i fotografRužno pače i fotograf

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ljubav u vrijeme žetve (2019)

    image
    Putopiskinja se vraća u svoj rodni grad koji je davno napustila, slomljena srca. Upoznaje novog muškarca, ali i sreće svojeg bivšeg.
  • Ljubavni lokoti (2017)

    image
    Žena se nakon dvadeset godina vraća u Pariz, ponovno se zbližava s prvom ljubavlju i kreće na put romantike i osobnog otkrića.
  • Poslije oluje (2019)

    image
    Lauren želi obnoviti lokalnu zajednicu i svoj dom nakon silovite razorne oluje...
  • Početak ljubavi (2019)

    image
    Jillian je potpuno posvećena poslu, no kad dobije obavijest da je umro njezin bogati rođak za kojeg nije ni znala da postoji, ona otkrije da ima i obitelj. U...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.