SADRžAJ

Vlasnica lokalne zalagaonice Connie istodobno je i "Don" u svome zapuštenom susjedstvu u Brooklynu. Ona svaki dan provodi gledajući kroz prozor i jadikujući o stanju u svijetu. Dok njezin unuk Dougie nijemo sjedi zalijepljen za televizijski ekran, u radnju ulaze i izlaze razni kriminalci kojima Connie dobaci pokoji urnebesni rasistički ispad. Fitz i Dino su "Amateri", sitni lopovi koji sanjaju o velikom poslu, no žive zatočeni u starom, mutnom, antijunačkom filmu iz sedamdesetih. Ronald i Maya su "Kmice", kamatari koji grcaju u dugovima i ne mogu pobjeći od života koji je nalik na rap spot, a "Sputnici", Lana i Slava, očajni su čečenski izbjeglice koji žele uljepšati svoj sumorni crno-bijeli život tako što će postati Amerikanci.
Sve te ekipe odluče da je orobiti Connie najbrži način da se pobjegne iz geta, ali nijedna nije svjesna da ostali namjeravaju obaviti isti posao i to iste noći. Ono što uslijedi moglo bi se opisati na kao kombinacija kazališne komedije, kriminalističkih filmova, raznih žanrova i ode New Yorku i njegovim šarenim likovima.

Fotografije

Pljačka u BrooklynuPljačka u BrooklynuPljačka u BrooklynuPljačka u BrooklynuPljačka u BrooklynuPljačka u BrooklynuPljačka u BrooklynuPljačka u BrooklynuPljačka u BrooklynuPljačka u BrooklynuPljačka u BrooklynuPljačka u Brooklynu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.