SADRžAJ

Kada vas je film posljednji put natjerao moliti za milost? 'Jackass broj dva' kompilacija je snimaka različitih gegova, trikova i skečeva, koje karakteriziraju prepoznatljiva samo-ozljeđivanja glavnih protagonista, koja zapravo nema zaplet u pravom smislu riječi. Film otvara predstavljanje njegovih devetero odvažnih pripadnika, koji se odjednom nađu na udaru stampeda. Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O i ostali kroz slijedećih će devedeset minuta mnogo puta svoje zdravlje staviti na kocku, spremni učiniti apsolutno sve kako bi zabavili publiku.
Drugi cjelovečernji nastavak popularne franšize, „Jackass broj dva“ od svih se svojih prethodnika ne razlikuje gotovo ni po čemu. Osim, ipak, po još višem nivou sulude hrabrosti kojom se pripadnici ove nesvakidašnje grupe avanturista naglavce bacaju u običnim ljudima nezamislive opasnosti. I još to rade sa željom! Redatelj Jeff Tremaine njihove eskapade na traku uspijeva zabilježiti iznimno plastično, pa se gledatelju čini kako se i sam nalazi u neposrednoj blizini. Hoćete li se smijati ili okretati pogled u gađenju? Ako je te dvije aktivnosti moguće raditi istovremeno – onda je to pravi odgovor.

Fotografije

Jackass broj dva

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.