Ocjena: 7.9/10
Ocjena korisnika: 8.1/10
(10 glasova)

SADRžAJ

Nakon što jedne večeri njezin suprug, iskusni policajac Duncan počini samoubojstvo, Bertha Duncan (J. Nolan) o tome obavijesti moćnog gangstera Mikea Lagana (A. Scourby). Nakon što dozna za samoubojstvo, policajac Dave Bannion (G. Ford) iz razgovora s konobaricom Lucy Chapman (D. Green) otkrije da ona sumnja da si je Duncan sam oduzeo život. Dave je policajac dugog i bogatog staža, ali i predani obiteljski čovjek. Kad on odluči istražiti okolnosti čitavog slučaja, na vidjelo će isplivati činjenice o Duncanovoj korumpiranosti i povezanosti s organiziranim kriminalom. A kad ubrzo upozna privlačnu Debby (G. Grahame), Dave će doznati da je ona djevojka opasnog Laganova čovjeka Vincenta Stonea (L. Marvin).
Ostvarenje, temeljeno na nizu novinskih članaka o vezama organiziranog kriminala i visoke politike autora Williama P. McGiverna, objavljivanih najprije u listu Saturday Evening Post, a 1952. godine objedinjenih i u knjizi.

Fotografije

Velika hajka

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.