SADRžAJ

Ovo je dokumentarni film o Ivanu Vučetiću, ocu moderne kriminalistike. Rješenje zločina na temelju otiska prsta, prvi put u povijesti, djelo je jednog Hrvata. Hrvatski iseljenik u Argentini, Ivan Vučetić, krajem 19. stoljeća riješio je slučaj čedomorstva u malom provincijskom gradu kraj La Plate. Iako bez formalne naobrazbe, Vučetić je osmislio i osobnu iskaznicu za sve ljude na svijetu i predložio Interpol kao zajedničku, međunarodnu organizaciju u borbi protiv kriminala.

Fotografije

Potpis zločinaPotpis zločina

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Nemirne vode (2019)

    image
    Istraga povodom eskort djevojke pronađene mrtve u luksuznom hotelu vodi detektive na opasan trag, uznemirujući lokalne vlasti bogatog grada.
  • Iznuda (2009)

    image
    Progonjen noćnim morama nakon samoubojstva supruge i u nastojanjima da izgradi odnos sa svojom jedinom kćeri, Richard (Martin Donovan), usred svega, svjedoči...
  • Detektivka Aurora Teagarden: Krađa krune (2020)

    image
    Vrijedna kruna ukradena je tijekom humanitarnog događanja u knjižnici Lawrenceton, pa Aurora i članovi Kluba pravih ubojstava kreću u istragu.
  • Kennen Sie Ihren Liebhaber? (2012)

    image
    As the head of a traditional cruise line, Victoria Stellmann is her husband with intelligence and self-confidence. She has a brilliant reputation and is equally...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.