SADRžAJ

Kada mladi radnik u supermarketu, Matt, otkrije da se njegov stariji, otuđeni brat Deco pretvorio u vampira, suočen je s dilemom: Hoće li riskirati vlastiti život kako bi pomogao svom bratu? Ili će ga probosti kolcem prije nego što proširi zarazu?
Film prati mladog radnika u supermarketu, Matta, koji je malo previše fin za svoje dobro. Kada otkrije da se njegov stariji, otuđeni brat Deco pretvorio u vampira, suočen je s dilemom: Hoće li riskirati vlastiti život kako bi pomogao svom bratu, jer krv nije voda? Ili će ga probosti kolcem prije nego što proširi zarazu? U filmu glume nadolazeći irski talenti Karl Rice i Eoin Duffy, zajedno s ikonom „Buffy, ubojice vampira“, Anthonyjem Headom u ulozi Henryja, taksista koji u slobodno vrijeme lovi vampire.

Fotografije

Neka uđe onaj pogrešniNeka uđe onaj pogrešni

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vampir na djelu (2020)

    image
    Čudni se događaji odvijaju u Six Mile Hillu, uspavanom irskom gradu za koji se tvrdi da je njime putovao slavni pisac Bram Stoker i prema legendarnom irskom...
  • Ples živih mrtvaca (2008)

    image
    Na dan maturalnog plesa mrtvi ustaju iz grobova kako bi jeli žive, a jedini koji ih mogu zaustaviti luzeri su koji nisu mogli nabaviti pratilje za ples.
  • Krvni pogon (2007)

    image
    U bliskoj budućnosti cijene benzina su astronomski narasle. Jedan čovjek odlučan je pronaći alternativni izvor goriva. Taj alternativni izvor jest... ljudska krv!
  • Mala trgovina užasa (1960)

    image
    Gravis Mushnick (Mel Welles) vlasnik je male cvjećarne u kojoj radi zajedno sa svoja dva zaposlena: simpatičnom, ali jednostavnom Audrey (Jackie Joseph) i...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.