poster

Junebug

Junebug (2005)

Redatelj: Phil Morrison
CineStar Comedy | nedjelja | 22:20

Ocjena: 6.9/10
Ocjena korisnika: 7/10
(4 glasa)

SADRžAJ

Madeleine, profinjena vlasnica galerije "autsajderske umjetnosti" iz Chicaga, odlazi na jug pokušavajući privući ekscentričnog slikara u svoju galeriju. Sa sobom vodi supruga Georgea koji je izvorno iz tog kraja te odsjedaju kod njegove obitelji. Georgeova majka Peg hladno dočekuje Madeleine i naizgled ne odobrava njezin brak sa svojim najstarijim sinom, dok je otac Eugene nešto srdačniji, ali povučen. Georgeov mlađi brat Johnny još živi s roditeljima i sa svojom suprugom Ashley u poodmakloj trudnoći. Prema Georgeu osjeća samo prijezir. Ashley je društvena mlada žena koja spremno prihvaća "novu sestru".
Kad Madeleine (Embeth Davidtz), britanska trgovkinja regionalnom umjetnošću “autsajdera” odluči iz Chicaga putovati u Sjevernu Karolinu kako bi pronašla lokalnog slikara za svoju galeriju, ona i njezin novi, mlađi suprug George (Alessandro Nivola) produžuju putovanje kako bi upoznali Georgeovu obitelj: njegovu zajedljivu majku Peg (Celia Weston), šutljivog oca Eugenea (Scott Wilson), njegov bijesnog mlađeg brata Johnnya (Benjamin McKenzie), i Johnnyjevu vrlo trudnu i nevino šaljivu suprugu Ashley (Amy Adams). Madeleine se suočava s poteškoćama ove dvije kulture u sukobu i ubrzo otkriva da se njezine ideje i način života ne slažu s njihovim konzervativnim načinom života.

Fotografije

JunebugJunebugJunebugJunebugJunebugJunebug

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.