poster

Plešem u sebi

INSIDE I'M DANCING (2004)

komedija, drama | Ujedinjeno Kraljevstvo, Irska, Francuska

Ocjena: 7.8/10

SADRŽAJ

U Dublinu, vječiti pobunjenik Rory O'Shea seli u Carrigmoreove stambene kuće za osobe s invaliditetom, i svojom zanimljivom osobnošću utiče na život njihovih stanovnika. Rory je u stanju razumjeti nerazumljiv govor Michaela Connollyja, kojeg je prije puno godina u toj instituciji ostavio njegov poznati i utjecajni otac zbog cerebralne paralize. Njih dvojica vrlo brzo postaju bliski prijatelji i krenu planirati nov i zanimljiviji život. Rory nagovara Michaela da se presele iz Carrigmore u stan u Dublinu, i zapošljavaju prekrasnu Siobhan kao pomoćnicu i njegovateljicu. Živeći zajedno s Rorijem, Michael se suočava s njemu do tada nepoznatim novim svijetom, pronalazi prijateljstvo, ljubav i slobodu, učeći pritom kako preživjeti svojim snagama.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Najgora noć u životu (2014)

  ponedjeljak
  image
  Snalažljiva novinarka doživi avanturu za jednu noć s naočitim neznancem te zaglavi idućeg jutra u centru Los Angelesa bez telefona, auta, osobne i novca – samo...
 • Samo za luđake (2009)

  ponedjeljak
  image
  Šest osoba na rubu živčanog sloma odluči se prijaviti u ludnicu, no otkrivaju da ondje imaju mjesta samo za jednoga.
 • Pljačkaš dječjeg lica (2006)

  ponedjeljak
  image
  Patuljasti lopov Calvin maskira se u bebu kako bi pronašao ukradeni dijamant skriven u domu para bez djece. Ali tvrdi i cinični Calvin život u dječjoj koži smatra...
 • Najbolji božićni duh (2019)

  ponedjeljak
  image
  Kao gradonačelnici gradova u New Hampshireu, dugogodišnji suparnici Liam i Sarah odlučni su pobijediti u tradicionalnom "Natjecanju božićnog duha".
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.