SADRŽAJ

Antologijski film smješten u vrijeme pandemije COVID-19. Dajući kreativcima priliku da izađu izvan okvira dok su zatvoreni u svojim domovima, filmaši koji stoje iza „Zatvorenih“ kreću se od iskusnih redatelja do početnika, a svi imaju isti iPhone i osnovnu opremu za oživotvorenje svojih vizija. Raznolik koliko i iskren, „Zatvoreni“ ujedinjuje izvrstan popis redatelja i glumaca kako bi detaljno opisali mnoge domaće izazove COVID-a u svojevrsnoj kinematografskoj vremenskoj kapsuli. Iznijansirane izvedbe Julianne Moore, Dona Cheadlea, Rebecce Hall i drugih zauzimaju središnje mjesto, dok kao redatelj debitiraju Sanaa Lathan i Chris Cooper. Zajedno su pružili dirljivo optimističan zapis jedne od najtežih, ako ne i najtežih godina ove generacije.

Fotografije

Zatvoreni: 2. dio

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Očajni likovi (1971)

  image
  Protagonisti, koje tumače Shirley MacLaine i Kenneth Mars su Sophie i Otto Bentwood, relativno situirani sredovečni par iz srednje klase koji živi u njujorškoj...
 • Nikad, rijetko, ponekad, uvijek (2020)

  image
  Redateljica Eliza Hittman piše i režira ovu dirljivu priču o potpori, prijateljstvu, hrabrosti i suosjećanju, nagrađenu Srebrnim medvjedom na 70. Međunarodnom...
 • Makedonska krvava svadba (1967)

  image
  Film govori o djevojci Cveti u Otomansko okupiranoj Makedoniji i njenom kindapiranju od strane Otomanskog bega.
 • Točka pritiska (2018)

  image
  Kada lanac za namještanje utakmica zatraži njegov kockarski dug, Jermaine Slagter mora učiniti sve da mu se život ne raspadne..
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.