SADRžAJ

On bi mogao biti novi Evel Knievel, samo što u to nitko ne vjeruje. Rod Kimble (Andy Samberg) je naivac i zabušant koji živi u američkom gradiću s majkom Marie (Sissy Spacek), mlađim bratom Kevinom (Jorma Taccone) i očuhom Frankom (Ian McShane), za čijim poštovanjem toliko žudi. Osim toga, jako mu nedostaje preminuli otac, za kojeg misli da je surađivao s najpoznatijim kaskaderom svih vremena - Evelom Knievelom. Rod misli da ima urođeni talent i da bi mogao postati veliki kaskader. Zajedno sa svojim lijenim prijateljima i bratom, dosjeti se da bi mogao postaviti rekord u preskakanju niza autobusa na svom motoru te istovremeno sakupiti novac za operaciju srca svom očuhu. No ništa ne ukazuje na to da je Rod sposoban učini takav akrobatski skok. Situacija se dodatno pogorša kada se stara Rodova simpatija Denise (Isla Fisher) vrati kući s koledža pa se svi pitaju je li na pomolu najveća javna blamaža ikada.

Fotografije

Vrući RodVrući RodVrući RodVrući RodVrući RodVrući RodVrući RodVrući RodVrući RodVrući RodVrući RodVrući RodVrući RodVrući RodVrući RodVrući RodVrući RodVrući RodVrući RodVrući Rod

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.