Ocjena: 6.4/10
Ocjena korisnika: 6.6/10
(11 glasova)

SADRžAJ

„Dvostruki agent“ izvanredna je i jeziva priča o profesionalnom prevarantu Robertu Freegardu kojeg glumi James Norton, s Gemmom Arterton kao Alice Archer, ženom koja ga je uništila. Freegard je bio vrhunski manipulator koji je uvjerio nebrojene žrtve da je tajni agent MI5 kako bi iznudio novac i oteo ih. Godinama je bio na slobodi dok nije upoznao ženu koja će prekinuti njegovu karijeru. Iako je u početku pala na njegov šarm, postala je arhitekt njegova pada, a njezini su postupci doveli do njegove osude i uhićenja. Priča o lažima, odanosti, strahu i nadi, ovaj film prati godine manipulacije, istrage i potjere s visokim ulozima koja je rezultirala Freegardovim hvatanjem i spasila život njegovoj posljednjoj žrtvi.

Fotografije

Dvostruki agentDvostruki agentDvostruki agentDvostruki agentDvostruki agentDvostruki agentDvostruki agentDvostruki agentDvostruki agentDvostruki agentDvostruki agentDvostruki agentDvostruki agent

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Pauk u mreži (2019)

    image
    Neuspjeh je smrtna kazna. Adereth (Ben Kingsley), već ostarjeli špijun Mossada, svojim zadnjim zadatkom pokušava doći do potrebnog iskupljenja. Sat otkucava i...
  • Novac (2017)

    image
    Trojica lopova pokušavaju opljačkati kuću, no, životi im se u potpunosti mijenjaju zbog onoga što zateknu unutra…
  • Sretan put (2006)

    image
    Bračni par vodi djecu na kampiranje u Francusku. Ubrzo doznaju da ih drugi par, s ne baš dobrim namjerama, uhodi.
  • Kuća (2021)

    image
    Bračni par povlači se u luksuznu, visokotehnološku, potpuno automatiziranu kuću na udaljenom otoku. Kućni AI sustav poludi i okreće se protiv njih.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.