SADRžAJ

Istinit i bespoštedan prikaz rata u kojem je Amerika sudjelovala prije jednog desetljeća. Film „Gušteri“ protkan je crnim humorom, iskrenom analizom i sekvencama koje su istovremeno nadrealne i intenzivne, tragične i apsurdne.
Oskarovac Jamie Foxx i Jake Gyllenhaal glume u ovoj hvaljenoj i briljantno nekonvencionalnoj ratnoj priči Oscarom ovjenčanog redatelja Sama Mendesa. Film „Gušteri“ (nadimak koji su marinci sebi dali) slijedi Swoffa (Gyllenhaal) dok služi svoj rok od vojarne do samog odlaska u rat gdje u punoj opremi i snajperom patrolira pustinjom Bliskog istoka koja ne štiti ni od sunca ni od iračkih vojnika. Swoff i njegovi suborci međusobno se zabavljaju ciničnom humanošću i zajedljivim humorom dok borave u zemlji koju ne razumiju, bore se protiv neprijatelja kojeg ne vide i ni sami ne znaju potpuno zašto su ondje.

Fotografije

GušteriGušteriGušteriNBCUGušteriGušteriGušteriGušteriGušteriGušteriGušteriGušteriGušteriGušteri

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.