SADRžAJ

Nekada velike protivnice postat će velike prijateljice. Ženski odbojkaški timovi Madonnas i Phantoms dva su suparnička kluba čija je netrpeljivost često vidljiva i izvan odbojkaških terena. Čini se kako nikada neće naći zajednički jezik sve dok jedan od kampova ne izgori pa se djevojke moraju prebaciti u protivnički. Tamo će shvatiti da njihove razlike nisu nepremostive i da posjeduju zapravo vrlo slične osobine.

“Dati sve od sebe” spada u kategoriju sportskih tinejdžerskih drama, u kojoj suprotstavljene strane na sportskim terenima uspiju prevladati socijalne i kulturne razlike koji ih odvajaju. Film je prvenstveno namijenjen mlađoj TV populaciji, koja će zasigurno s oduševljenjem pogledati prvi filmski nastup popularne pjevačice Ciare kao Becce Watley. Osim Ciare, potrebno je izdvojiti Adrienne Bailon, koja je zadivila u ulozi Gabby Espinoze.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.