SADRžAJ

Skupina tinejdžera pozvana je da provede noć u Hell Houseu. Njihov ih je profesor uvjerio da je to u svrhu istraživanja za proučavanje lišavanja od sna, ali kuća ima neke mračne tajne koje grupa mora riješiti ako žele izvući živu glavu.
Ovaj nastavak kinohita koji je parodirao tinejdžerske horore sada se inspirira filmovima o ukletim kućama i opsjednutosti duhovima. Četvero studenata pozvano je da provede noć u Hell Houseu, ukletom ljetnikovcu. Profesor Oldman uvjerio ih je da je to za školski projekt, ali noć neće proći mirno. Gospodar Kane odavno je mrtav, ali i dalje planira uživati, pogotovo s Alex. Kada svari stvarno postanu gadne, ekipa mora surađivati da pronađe način da uhvate tu sablasnu prijetnju.

Fotografije

Mrak mrak filmMrak mrak filmMrak mrak filmMrak mrak filmMrak mrak filmMrak mrak filmMrak mrak filmMrak mrak filmMrak mrak filmMrak mrak filmMiramaxMiramaxMiramaxMiramax

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.