SADRžAJ

Claire, ambiciozna mlada žena, naizgled ima sve – novu poziciju u vrhunskoj agenciji za nekretnine i zanosnu novu ljubav. No njezin se život preokrene kad sazna da se zaljubila u ženu svog šefa, zaplevši se u mrežu zlobe.
Clare je imala tešku adolescenciju. Njezina obitelj stradala je u požaru uzrokovanom nemarom stanodavca. Preživjela je svoju prošlost, ali je na tom putu radila pogreške. Izrasla je u bistru i lijepu ženu koja radi na stvaranju druge šanse u životu i izgradnji svjetlije budućnosti. Usred toplinskog vala dogodi joj se slučajan susret koji je namami u vezu s prekrasnom i tajanstvenom Eve. Kako se strasti rasplamsavaju, Clarein mentorski poslodavac nestaje, a ona biva lažno optužena. Clare otkriva goruću istinu da Eve nije ona za koju se predstavlja. Ovaj seksi, napeti triler natjerat će vas da povjerujete Clare kada kaže: "Ljubav je smrtonosnija od vatre; dvostruko je vruća i deset puta razornija."

Fotografije

Toplinski val

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.