SADRžAJ

Muškarac i žena slučajno se sretnu jedne nedjeljne večeri u privatnoj školi koju pohađaju njihova djeca. Anne zakasni na vlak kući, a Jean-Louis ponudi joj prijevoz. To je prvi od nekoliko prijateljskih susreta koji će prerasti u ljubav.
Jean-Louis Duroc vozač je automobilskih utrka. Anne Gauthier je skripterica. Oboje su u tridesetim godinama, nedavno su im umrli bračni partneri te imaju malo dijete. Slučajno se susretnu dok vode svoju djecu u internat u Deauvilleu. Kad Anne pobjegne vlak, Jean-Louis ponudi se da će je odvesti natrag u Pariz svojim autom, a ona prihvati. Tijekom vožnje razgovaraju o svojim životima, karijerama i pokojnim bračnim partnerima. Osjećaju se ugodno u međusobnom društvu te uskoro postanu prijatelji, a zatim i bliski prijatelji… Međutim, njihovu ljubav ugrožava Anneina nesposobnost da zaboravi prošlost. Za nju je njezin muž još živ, a dok on živi, u njezinu srcu nema mjesta za Jean-Louisa.

Fotografije

Jedan muškarac i jedna ženaJedan muškarac i jedna ženaJedan muškarac i jedna ženaJedan muškarac i jedna ženaJedan muškarac i jedna ženaJedan muškarac i jedna žena

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.