SADRŽAJ

Nekada davno u Engleskoj je postojao jedan mač koji je čarolijom bio čvrsto zaboden u kamen. Legenda kaže da će jedino budući kralj Engleske moći da izvadi mač iz kamena. Mnogi su pokušali i niko nije uspeo, sve dok jednog dana nije naišao... mladi momak po imenu Artur, lagano je povukao mač i... izvukao ga! Tako je Artur postao kralj i trebalo je da živi srećno do kraja života. Međutim, zla veštica, Morgan La Fej, služeći se trikovima, naterala Artura da usvoji sina, Mordreda i spletkareći protiv Artura je sve vreme pokušavala da dovede Mordreda na presto. Nesvestan ovih zamki, Artur je oženio prelepu Ginevru i zajedno su sanjali o ujedinjenju Engleske. Artura je savetovao Merlin, čarobnjak, koji je činio sve da bi zaštitio naivnog Artura. Svi su živeli u... Kamelotu.

Fotografije

Čarobni mač

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Batman protiv Dvoličnog (2017)

    image
    Batman se vratio i ovaj put štiti Gotham City od jednog od najpodlijih zlikovaca u povijesti stripa. Kada uređaj namijenjen uklanjanju zla iz uma zločinaca se...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.