Ocjena korisnika: 7.4/10
(5 glasova)

SADRžAJ

Ponekad se i anđelima potkrade greškica.
Anđeo Max (Peter Falk) dolazi u mali grad države Maine neposredno prije božićnih praznika i odmah prione poslu. Misli da mu je zadatak pomoći Sally Reid (Tammy Blanchard) da zaradi dovoljno novca kako bi mogla posvojiti svog mlađeg brata Jimmyja (Alexander Conti), no ispostavi se da je pogriješio. Umjesto Sally, Max je trebao pomoći Karlu Hoffmanu (Seann Gallagher), zbunjenom mladiću koji mora podijeliti otkaze radnicima u staklani, u vlasništvu njegovog ujaka Gregoryja (Mark Antony Krupa). Zbog zbrke koju je napravio, Maxova šefica Jo (Katey Sagal) mora se spustiti na Zemlju kako bi razriješila situaciju.
Topla božićna televizijska komedija “Kad anđeli dođu u grad” idealan je odabir za čitavu obitelj. U ulozi anđela Maxa, koji zabunom pomogne krivoj osobi našao se poznati inspektor Columbo - Peter Falk, koji je pokazao da za njega ne postoji lik u koji se ne bi mogao uživjeti. Tammy Blanchard će nas sve raznježiti, a mladi Alexandar Conti uvjeriti da ga čeka velika glumačka karijera. “Kad anđeli dođu u grad” namijenjen je svim uzrastima jer je iskrena božićna priča koja može i nasmijati i dirnuti.

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.