SADRžAJ

Dokumentarna HBO serija snimljena prema popularnoj knjizi vraća se s posebnom epizodom. Serija prati spisateljicu Michelle McNamaru koja istražuje mračni svijet nasilnog predatora kojemu je dala nadimak “Kalifornijski ubojica”.
Šestodijelna dokumentarna serija koju su pohvalili svi kritičari, snimljena prema uspješnici Michelle McNamare, NESTAT ĆU U MRAKU vraća se s posebnom epizodom. U ljeto 2020. godine bivši policajac Joseph James DeAngelo, poznatiji kao “Kalifornijski ubojica”, osuđen je na doživotnu kaznu za 50 provala i silovanja te 13 ubojstava koje je počinio tijekom vladavine terora 70-ih i 80-ih godina u Kaliforniji. Mnoge od preživjelih žrtava, i članovi njihovih obitelji koji se pojavljuju u seriji, opet su se okupili na emotivnom javnom izricanju kazne u kolovozu 2020. godine. Žrtve su tada dobile priliku progovoriti o dugotrajnoj boli i ljutnji u svojim izjavama, prvi put izravno suočene s napadačem, donoseći slučaju osjećaj pravde i rješavanja.

Fotografije

Nestat ću u mraku: Bonus-epizodaNestat ću u mraku: Bonus-epizodaNestat ću u mraku: Bonus-epizodaNestat ću u mraku: Bonus-epizodaNestat ću u mraku: Bonus-epizodaNestat ću u mraku: Bonus-epizodaNestat ću u mraku: Bonus-epizodaNestat ću u mraku: Bonus-epizoda

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vienna Crime Squad (2005)

    image
    Episodes around the work of a special task force on the Danube River.
  • Das Familiengericht (2002)

    image
    The family court is a pseudo-documentary court show.
  • Dosije

    image
    Srpski "Fox crime" rekonstruiše zločine koji se odvijaju pred našim očima. Ubistva, pljačke, otmice, trgovina ljudima...naći će se u fokusu kriminalističkih...
  • #Javi se kad stigneš kući (2022)

    image
    Each episode follows the case of an innocent woman who has been abducted, harmed or even murdered by someone on what was an otherwise average day in her life.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.