SADRžAJ

Hope Davis i Alan Gelfant glume dvoje usamljenih ljudi u suvremenom Bostonu, čiji se putovi križaju, ali nikada ne sretnu…

Sinopsis:
Od kritike hvaljena romantična komedija godine Sljedeća postaja: Zemlja čudesa lagana je priča o muškarcu i ženi koji su naizgled suđeni jedno drugomu… i urnebesno smiješnom nizu nezgoda koje kao da su odlučile držati ih razdvojene!
Nakon što je ostavi dečko luzer, Erin (Hope Davis) misli da je njezin ljubavni život pao na samo dno. Ali pravo dno dostiže kad je njezina kontrolirajuća majka osramoti davši u lokalne novine, u rubriku “Poznanstva” oglas u njezino ime. No Erinin užas pretvara se u znatiželju kad počnu stizati pozivi – 64 poziva! Dok ona traži pravoga momka u urnebesno smiješnom nizu katastrofalnih spojeva, usamljeni bivši vodoinstalater Alan (Alan Gelfant) nespretno traži svoj posao snova… i stalno za dlaku promašuje prilike da se susretne s Erin!
Film je pun sjajnih, neočekivanih iznenađenja. Sigurno će vam se svidjeti svaka minuta ove pametne i smiješne pustolovine u ludo nepredvidivom svijetu izlazaka!

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.