SADRžAJ

Svakodnevicu Evana McCauleyja (Mark Wahlberg) progone vještine koje nikada nije naučio i sjećanja na mjesta koja nikada nije posjetio. Evana, koji je na rubu živčanog sloma, traži tajna skupina koja se naziva "Beskonačni", otkrivajući mu da su njegova sjećanja možda stvarna - ali su iz više prošlih života. Beskonačni dovode Evana u njihov neobičan svijet, gdje nekolicina nadarenih dobiva mogućnost ponovnog rođenja sa svojim sjećanjima i znanjem nakupljenim stoljećima. S kritičnim tajnama zakopanim u svojoj prošlosti, Evan mora raditi s Beskonačnima kako bi otključao odgovore u svojim sjećanjima u utrci s vremenom kako bi spasio čovječanstvo od jednog od njih (Chiwetel Ejiofor) koji želi okončati sav život kako bi zaustavio ono što on smatra prokletim, beskrajnim ciklusom reinkarnacije.

Fotografije

BeskonačniBeskonačniBeskonačniBeskonačniBeskonačniBeskonačniBeskonačniBeskonačniBeskonačniBeskonačniBeskonačniBeskonačniBeskonačniBeskonačniBeskonačniBeskonačniBeskonačniBeskonačniBeskonačniBeskonačni

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.