poster

Ususret Eurosongu - Torino

Ususret Eurosongu - Torino


Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SADRžAJ

Odbrojavaju se zadnje minute do početka najvećega svjetskog televizijskog glazbenog natjecanja - 66. izdanja Eurovizije u Torinu.
Što je prethodilo najzabavnijem događaju godine, kako su tekle generalne probe u strogo kontroliranoj dvorani Pala Alpitour, kako su se snalazili glazbenici i njihove delegacije? Je li vladala nervoza prije probe ili su se izvođači uspjeli opustiti u sigurnim rukama vizažista, frizera, krojača koji su im bili na raspolaganju?
HRT-ova vrijedna ekipa zabilježila je zanimljive trenutke, upoznala najvjernije fanove Eurosonga koji štede cijele godine kako bi svoje godišnje odmore proveli zabavaljajući se i ičekujući nastupe svojih omiljenih glazbenih zvijezda.
Upoznat ćemo vas s Torinom, najzelenijim gradom u Italiji, prepunim velikih gradskih parkova i trgova, s više od 50 muzeja i 22 palače obitelji Savoy. Doznat ćemo jesu li građani Torina ipak drugačiji od svojih sunarodnjaka, je li "apericena" najdraži dio njihovog dana, kada se uz ugodno društvo, pokoji zalogajčić i piće opuštaju u kasnim poslijepodnevnim satima.
Budite s nama u emisiji Ususret Eurosongu - pozdrav iz Torina.

Fotografije

Ususret Eurosongu - TorinoUsusret Eurosongu - Torino

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.