poster

Ženske zafrkancije, Božićni specijal

Smack the Pony: Christmas Special (2002)

komedija | Ujedinjeno Kraljevstvo
Redatelj: Victoria Pile

Ocjena: 7.5/10

SADRžAJ

Posebno vesela kompilacija smiješnih i neobičnih komičnih skečeva koje vam donose Fiona Allen, Sally Phillips i Doon MacKichan.
Što ćete dobiti kada pomiješate banalno, nebitno i putpuno besmisleno, pa još tome dodate žensku perspektivu s velikom količinom komedije i na kraju sve to dobro promiješate? Ženske zafrkancije. Ekipa koju čine Sally Phillips, Doon MacKichan i Fiona Allen ismijava ženske neuroze (ljubljenje, stidne dlake i veličina grudi, ne mora biti tim redom), što im zaokuplja misli (pronaći muškarca, pronaći muškarca i pronaći muškarca), njihove slabosti (Marks & Spencer, moda i muškarci) i njihovu konkurentnost (koja je kod žena prikrivenija nego kod muškaraca te je zbog toga smrtonosnija). Parodije na agencije za pronalaženje partnera u potpunosti obuhvaćaju sve vrste sterotipova i bez iznimke pogađaju u samu srž. A nagradu za najnadnaravniji skeč prima onaj u kojemu je «najburžujskija» institucija – svadbeni popis – smještena u trgovinu sa seksualnim pomagalima, s posljednjim udarcem: "Dva čepa za guzove ... S ljubavlju, Kathy i Edward".

Fotografije

Ženske zafrkancije, Božićni specijal

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.