SADRžAJ

Kada vas brat zamoli da mu pričuvate zaručnicu nekoliko dana, što može poći krivo? Pa, apsolutno sve, ako ste Michael Makeshift (Jason Alexander), najveći gubitnik na svijetu.
Michael je čovjek kojeg zaručnica nije nazvala već šest mjeseci i koji posjećuje sastanke liječenih alkoholičara kako bi imao društvo. Od svog psihijatra nabavlja video kazete sa psima jer se boji da bi ga pravi pas napustio. Jedne noći, iznenada se pojavljuje Michaelov problematični brat Reggie (Jason Woods) koji djeluje s one strane zakona. S njim je onesviještena djevojka, njegova zaručnica Valerie (Lolita Davidovich). Reggie zamoli Michaela da je primi k sebi i pripazi nekoliko dana, uz obećanje da će ga bogato nagraditi. No, Michaelova najveća nagrada ujedno je i kazna, naime, Michael i Valerie strastveno se zaljube! Kako će reagirati Reggie? U glavnoj ulozi filma "U dobru i zlu" gledamo legendarnog Georgea Costanzu iz "Seinfelda", Jasona Alexandera, koji je ovim naslovom ostvario i redateljski debi. Svoj izvanserijski komičarski talent, Alexander je odlično spojio s glumačkim umijećem sjajne ekipe: Jason Woods, Lolita Davidovich, Joe Mantegna, Jay Mohr. Poput krimi verzije neke epizode "Seinfelda", film obiluje neočekivanim obratima, prevarama, zamjenama identiteta i urnebesno smiješnim scenama.

Fotografije

U dobru i zlu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.