poster

Brojač karata

The Card Counter (2021)

triler, kriminalistički, drama, akcija, misterija | SAD, Ujedinjeno Kraljevstvo, Kina, Švedska
Redatelj: Paul Schrader
KinoTV | subota | 16:00


Ocjena: 6.2/10
Ocjena korisnika: 9.6/10
(19 glasova)

SADRžAJ

Bivši američki vojnik William Tell (Oscar Isaac) svojedobno je služio u Iraku. Sada luta kockarnicama kao kartaš, bježeći od svoje prošlosti. U njegov se apatičan život vraća iskra kad jednog dana upozna mladog Cirka, (Tye Sheridan), koji traži da mu pomogne oko plana da se osveti visokom časniku američke vojske. William u svom odnosu s Cirkom vidi šansu za iskupljenje te ga uzima pod svoje okrilje kao štićenika. Uz potporu tajanstvene financijerke La Linde (Tiffany Haddish), pokušavaju osvojiti svjetsko prvenstvo u pokeru u Las Vegasu. Ali zadržati Cirka na pravom putu pokazuje se teškim, a William je prisiljen suočiti se s demonima svoje prošlosti.

Fotografije

Brojač karataBrojač karataBrojač karataBrojač karataBrojač karataBrojač karataBrojač karataBrojač karataBrojač karataBrojač karataBrojač karataBrojač karataBrojač karataBrojač karata

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.