Ocjena: 6.4/10
Ocjena korisnika: 4.8/10
(6 glasova)

SADRžAJ

Zašto bi plastični kirurg ženi dao lice mrtve žene? To se pitanje počne vrtjeti po glavi Cathy Macquart dok čeka da je primi dr. Simon kako bi dogovorila termin za svoju kćer. Iznenada shvati zašto joj dvije pacijentice u čekaonici izgledaju poznato. Imaju iste crte lica kakve je imala je Suzanne Girardin, mlada ljepotica ubijena prije deset godina. U to je vrijeme Cathy bila pomoćnica tužitelja i pomogla je osuditi žrtvinog supruga, Juliena Girardina. Uznemirena onim što je vidjela, Cathy potraži Girardinovog naočitog odvjetnika Alexandrea Darsana. Nagovori ga da je pusti da posjeti Juliena u zatvoru i iznenadi sa kad vidi da nije nimalo ogorčen. Cathy treba uskoro biti imenovana tužiteljicom i razmišlja da ponovno otvori slučaj. U tome je podržava njezin mentor, bivši sudac Jean-Baptiste Rochère. No ostali baš nisu oduševljeni tom idejom, osobito njezin bivši suprug Yahn, koji sada radi kao odvjetnik za ekscentričnog gradonačelnika Alaina Delambrea. Njezin šef, tužitelj Franck Gramont, također se protivi toj ideji.
Cathy ne shvaća da je pokrenula opasnu istragu koja će dovesti do neočekivanih otkrića i kojom će ugroziti ne samo svoj, već i život svoje kćeri Romane.
Snimljeno prema romanu "Zvat ću te svojom ljubavi" Mary Higgins Clark.

Fotografije

Ce que vivent les roses

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.