Ocjena: 6.2/10
Ocjena korisnika: 7.9/10
(28 glasova)

SADRžAJ

U nastavku Oscarom nagrađenoga originalnog djela Olivera Stonea, Gordon Gekko (Michael Douglas) pušten je iz zatvora nakon više od dva desetljeća i suočava se s novim financijskim krahom Wall Streeta.
Michael Douglas vratio se svojoj Oscarom nagrađenoj ulozi jednog od najomraženijih zlikovaca velikog ekrana, Gordona Gekkoa. Nakon odsluženja duge zatvorske kazne, Gekko se nađe izvan događaja u svijetu kojim je nekoć dominirao. Želeći popraviti odnos sa kćeri Winnie, Gekko sklopi partnerstvo s njezinim zaručnikom Jacobom (Shia LaBeouf). No mogu li Jacob i Winnie uistinu vjerovati bivšemu financijskomu magnatu čiji napor da uhvati korak s novim trendovima ima neočekivane posljedice?

Fotografije

Wall Street: Novac nikad ne spavaWall Street: Novac nikad ne spavaWall Street: Novac nikad ne spavaWall Street: Novac nikad ne spavaWall Street: Novac nikad ne spavaWall Street: Novac nikad ne spavaWall Street: Novac nikad ne spavaWall Street: Novac nikad ne spavaWall Street: Novac nikad ne spava

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.