SADRžAJ

Došao je kraj civilizacije. Otac i njegov Sin su među preživjelima. Kada Otac umre, Sin odlučuje krenuti na putovanje uz rijeku u potrazi za nekim tko može čitati očev dnevnik, najvredniji artefakt u njegovoj ostavštini.
Došao je kraj civilizacije. Nije poznato što je izazvalo ovu kataklizmu, ali apokalipsa je zbrisala velik dio čovječanstva i zemlja je prestala donositi plodove. Otac i njegov Sin među rijetkim su preživjelima. Sin raste poput divlje zvijeri jer Otac misli da je to jedini način na koji može pomoći svom djetetu da preživi u svijetu u kojem su ljudski odnosi postali iznimno opasni. Kada Otac umre, Sin odlučuje krenuti na putovanje uz tajanstvenu rijeku u neprijateljskom svijetu, potaknut željom da otkrije što mu je bilo zabranjeno, ali prije svega u potrazi za nekim tko mu može pročitati dnevnik koji je Otac vodio cijeli život.

Fotografije

Zemlja sinovaZemlja sinovaZemlja sinovaZemlja sinovaZemlja sinovaZemlja sinovaZemlja sinovaZemlja sinovaZemlja sinovaZemlja sinovaZemlja sinovaZemlja sinovaZemlja sinova

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.