SADRžAJ

Privatni detektiv John Rosow unajmljen je da slijedi muškarca u vlaku od Chicaga do Los Angelesa. Rosow postupno otkriva čovjekov identitet kao nestale osobe. On je jedan od tisuće za koje se misli da su poginuli u terorističkom napadu na Svjetski trgovački centar 11. 9. 2001. Rosowa očekuje bogata nagrada pa je odlučan u namjeri tu nestalu osobu vrati ženi u New York.
Privatni detektiv John Rosow unajmljen je da slijedi muškarca Harolda Fullmera u vlaku od Chicaga do Los Angelesa. Rosow postupno otkriva Haroldov identitet kao nestale osobe. On je jedan od tisuće za koje se misli da su poginuli u terorističkom napadu na Svjetski trgovački centar 11. 9. 2001. Rosowa očekuje bogata nagrada pa je odlučan u namjeri da Harolda protiv njegove volje vrati njegovoj ženi u New York. Na koncu se Rosow mora upitati je li odluka da Harolda vrati životu koji više ne postoji ona prava?

Fotografije

Nestala osoba

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.