Ocjena: 5.0/10

SADRžAJ

Shem Bitterman adaptirao je svoju 1998. godine nagrađenu dramu o nesretnom čovjeku imenom Bubba (Patrick Flueger) koji očajnički želi naći posao i oženit se voljenom ženom (Taryn Manning). Lutalica (Ron Perlman) ga poveže sa slatkorječivim agentom za zapošljavanje (Pantoliano). Nakon što pristane na posao, Bubba doznaje da se uvalio do grla u probleme.
BUBBA BRADY (Patrick Flueger, “Princezini dnevnici”, “Legenda o motoru”) živi u umirućem industrijskom gradu gdje su mogućnosti presušile kao što se sasušila trava u preriji. Ono što ga još drži jest obećanje djevojke JOY (Taryn Manning, „Gužva i frka“, „8 milja“). Ona je Bubbov razlog za postojanje. Krhka bivša dječja glumica. Bubba upoznaje JIMA (Ron Perlman, „Hellboy“, „Grad izgubljene djece“), lutalicu koji nigdje ne ostaje dulje od 72 sata i čini se da se njegova sreća počela mijenjati. U zamjenu za Bubbinu ponudu da kod njega parkira svoju krntiju, Jim ga uputi na lokalni ured za zapošljavanje zbog informacije koju je dobio od tipa kojem je pomogao popraviti gumu. Ondje mu zaposlenik agencije PERRIMAN (Joe Pantoliano, „Memento“, „Matrix“) odmah ponudi posao. Ali taj posao nije sasvim ono što se čini. Iako je prilika stvarna, Bubba će morati naučiti posjeduje li ubojiti instinkt da učini ono što se traži. „Posao“ se temelji na nagrađivanoj drami Bittermena. To je zabavan i zastrašujući triler koji ćete odgonetavati do kraja.

Fotografije

Posao

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.