poster

Pozorišna veza

Pozorišna veza (1980)

Redatelj: Milorad Laković

Ocjena: 7.3/10
Ocjena korisnika: 8.6/10
(25 glasova)

SADRžAJ

Međunarodna gangsterska trojka, poslije uspješno obavljene pljačke u Beču, dolazi u Jugoslaviju. Namjera im je da se privremeno sklone na neutralan teren, a jedan član bande želi, poslije dužeg vremena, posjetiti bolesnog oca. Drugi u Beogradu sretne stare prijatelje iz podzemlja koji mu ponude unosan posao. U taj posao se uključi i treći član grupe, Poljak... Uz pomoć Interpola, beogradski SUP uspješno zatvara krug oko troje kriminalaca.

Fotografije

Pozorišna veza

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ubojstvo na vodopadu (2016)

    image
    Mlada djevojka pronađena je mrtva kod vodopada, s kamenom u obliku srca u ruci. Istraga vodi do ezoteričnog kulta: Djeva zmaj.
  • Doušnik (1962)

    image
    Maurice Faugel, po izlasku iz zatvora rješava stare račune i priprema novu pljačku s prijateljem Silienom, ne sluteći pritom da je Silien prokazatelj.
  • Prevarant (2018)

    image
    Priča o Barryju Minkowu, mladom karizmatičnom poslovnom čovjeku koji postaje bogati izvršni direktor laganjem, varanjem i krađom na putu do vrha.
  • Opasno miran kraj (2015)

    image
    Pierre Hunter (Anton Yelchin), barmen nepokorena optimizma, vraća se u rodni grad nakon smrti roditelja. Kad mu se svidi tajanstvena Stella (Zooey Deschanel),...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.