SADRžAJ

Richard Pace je lopov, prilično jednostavan i neposredan. Iako je ponosan na to što krade samo od onih koji imaju osiguranje, jer im ne nanosi štetu izravno, u životu je ipak pogriješio. Žena ga je ostavila, kći mu se zamjerila, a usprkos svemu tome gotovo uvijek bude uhvaćen. Nakon bijega iz zatvora i jurnjave za automobilima ulicama Los Angelesa, Pace privlači pažnju Misfitsa - moderne verzije bande Robin Hooda. Nude mu priliku da pobjegne FBI-u pod uvjetom da im se pridruži u najvećoj pljački koju je svijet ikada vidio, a koja će uključivati ​​pojavu terorističke organizacije, davno izgubljenu kćer Muslimanskog bratstva, lažne identitete, novac pranje, eksploziv, deve... Tko su Misfitsi, što namjeravaju sa svim zlatom koje ukradu i je li Pace samo mamac ili ravnopravni novi član?

Fotografije

NeprilagođeniNeprilagođeniNeprilagođeniNeprilagođeniNeprilagođeniNeprilagođeniNeprilagođeniNeprilagođeniNeprilagođeniNeprilagođeniNeprilagođeniNeprilagođeniNeprilagođeniNeprilagođeniNeprilagođeniNeprilagođeniNeprilagođeniNeprilagođeniNeprilagođeniNeprilagođeni

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.