Ocjena: 8.3/10
Ocjena korisnika: 9.8/10
(4 glasa)

SADRžAJ

Sir David Attenborough uključuje se u iznimne zvukove svijeta prirode, u festival pjesama na otvorenom o spolnosti i opstanku. Ali hoće li uskoro zauvijek utihnuti?
Tijekom cijele godine, od proljeća do najmračnijih zimskih dana, svijet prirode ispunjen je pjesmom životinja. Svaka pripovijeda nevjerojatnu priču i daje samo naznaku onoga što tek trebamo otkriti o prirodi. Melodije žaba i kitova, sjenica i lirašica, medojeda i smeđokrilog muhača pravo su otkrivenje - neke su lijepe, neke iznenađuju, a neke su tragične. Novi naraštaj znanstvenika otkriva da pjesma nije svojstvena samo mužjacima. I ženke pjevaju. Ali tek što su se napokon počele primjećivati, sve je veći strah da ih možda nećemo slušati još dugo. Dok ljudski svijet postaje sve bučniji, ostatak planeta tone u šutnju.
Ovaj nastavak Attenboroughova filma Čudesna jaja (Wonder of Eggs), nominiranog za nagradu Grierson, ispunjen je radošću, iznenađenjima i potresnim prizorima - ugodan za uho koliko i za oko. Priča je to o pionirskom istraživanju i neočekivanom novom pogledu, to je zbor čuda i poziv na buđenje.

Glumci
TRAJANJE: 58 min

Fotografije

Čudotvorni pjevČudotvorni pjevČudotvorni pjevČudotvorni pjev

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.