SADRžAJ

Alma je znanstvenica zaposlena u slavnom muzeju Pergamon u Berlinu. Kako bi dobila novac za istraživanje za svoje studije, ona prihvaća ponudu sudjelovati u neobičnom eksperimentu. Tri će tjedna živjeti s humanoidnim robotom čija je umjetna inteligencija dizajnirana po uzoru na Alminog savršenog životnog partnera. Tu u priču ulazi Tom, mašina u (zgodnom) ljudskom obliku, kreirana kako bi usrećila Almu. Ono što slijedi je tragikomična priča koja istražuje pitanja ljubavi, žudnje te svega onoga što nas čini ljudskim bićima.

Fotografije

Muškarac iz snovaMuškarac iz snovaMuškarac iz snovaMuškarac iz snovaMuškarac iz snovaMuškarac iz snovaMuškarac iz snovaMuškarac iz snovaMuškarac iz snovaMuškarac iz snovaMuškarac iz snovaMuškarac iz snovaMuškarac iz snovaMuškarac iz snovaMuškarac iz snovaMuškarac iz snovaMuškarac iz snovaMuškarac iz snovaMuškarac iz snovaMuškarac iz snova

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.