SADRžAJ

Jadni Lil' Pimp se jednostavno ne uklapa u dom u iznimno urednom predgrađu. Njegov je jedini prijatelj skočimiš Weathers koji.Jednoga dana slučajno naiđe na iznimnu zaposlenu djevojku Sweet Chiffon koja ga odvede u bar pod nazivom Playground, repersku zemlju čuda, u kojem se sprijatelji s glavnim svodnikom Fruit Juiceom te uđe u svijet svodništva. Za Lil'Pimpa ne postoji bolje mjesto od Playgrounda. Za njega je to dom. No njegov novi život ugrožavaju spletke dvoličnog gradonačelnika Tonyja Golda.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kika i mačak (2020)

    image
    Kikin preslatki, ali nestašni mačak Mau prati je na izlet s vrtićem, izazivajući nered, zbunjenost i smijeh. Djeca su zauzeta skrivanjem Maua od učitelja,...
  • Dieter (2006)

    image
    A satirical autobiography about German musician Dieter Bohlen and his work with Modern Talking.
  • Kućni ljubimci na tajnom zadatku (2019)

    image
    Roger je pas lutalica koji brine o napuštenim životinjama Robo Citya tako što krade hranu od bogatih i donosi je manje bogatim životinjama. Prilikom jedne takve...
  • Werner - Beinhart! (1990)

    image
    Broesel has to make a Werner animation film but right now he has no real ideas for new stories. Thus he simply draws some stories from Werner's youth.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.