Ocjena: 5.6/10
Ocjena korisnika: 10/10
(6 glasova)

SADRžAJ

Mogu li vaše noćne more biti smrtonosne? Freddy Kreuger (Robert Englund) ponovno oživljava – grozno unakažen – i vraća se proganjati snove tinejdžera djece onih koji su ga linčovali. To je samo noćna mora… Ali noćna mora koja može ubiti u ovoj priči strave – Strava u Ulici brijestova 4: Gospodar snova.
Dokazujući kako za zlo nema odmora, neizrecivo zloban Freddy Krueger (Robert Englund) ponovno je oživio iz groba kako bi nanio bol onima koji se usude sanjati. Ali ovaj se put suočava sa snažnim novim protivnikom! Kako njezini prijatelji, jedan po jedan, podliježu Freddyjevu gnjevu, djevojka s telepatskim sposobnostima Kristen započinje očajnu misiju uništavanja sotonskog lovca na snove i jedanput zauvijek osloboditi mučene duše njegovih žrtava.

Fotografije

Strava u Ulici Brijestova 4: Gospodar snovaStrava u Ulici Brijestova 4: Gospodar snovaStrava u Ulici Brijestova 4: Gospodar snovaStrava u Ulici Brijestova 4: Gospodar snovaStrava u Ulici Brijestova 4: Gospodar snovaStrava u Ulici Brijestova 4: Gospodar snovaStrava u Ulici Brijestova 4: Gospodar snovaStrava u Ulici Brijestova 4: Gospodar snovaStrava u Ulici Brijestova 4: Gospodar snovaStrava u Ulici Brijestova 4: Gospodar snova

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.