Ocjena: 7.3/10
Ocjena korisnika: 10/10

SADRžAJ

Prije 50 godina, u zabačenom velškom selu, dva su brata muzla krave i spremala se preuzeti obiteljsku farmu, no sanjala o tome da se bave glazbom. Došli su na ideju da izgrade glazbeni studio na tavanu svoje kuće i počnu snimati pjesme. Životinje su maknuli iz staja, a u bakinu gostinjsku sobu uselili su se glazbenici. Tako su nehotice osnovali prvi nezavisni studio za snimanje u vlastitoj kući: Rockfield. Tijekom idućih nekoliko desetljeća Black Sabbath, Queen, Robert Plant, Iggy Pop, Simple Minds, Oasis, The Stone Roses, Coldplay i mnogi drugi tulumarili su i snimali glazbu u Rockfieldu. Ovo je priča o snovima o rock and rollu i borbi za spas obiteljskog gospodarstva u svijetu promjenjivih glazbenih ukusa i trendova.

Fotografije

Rockfield - Studio na farmiRockfield - Studio na farmiRockfield - Studio na farmiRockfield - Studio na farmiRockfield - Studio na farmiRockfield - Studio na farmiRockfield - Studio na farmiRockfield - Studio na farmiRockfield - Studio na farmiRockfield - Studio na farmi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.