SADRžAJ

Šestogodišnji dječak Max (N. den Brave) voli provoditi vrijeme kod bake (J. Vrijdag) na selu: ondje ima raznih životinja, baka ima zeca i ježa, a livada je puna zanimljivih kukaca koje Max proučava pomoću povećala i enciklopedije. Kad ga baka odvede u grad, u posjet bratu Jannusu (T. Goedknegt) koji ne može govoriti, Max bi trebao ostati s mamom, no on bježi iz bolnice pokušavajući sustići baku koja se vozi na motoru. Krećući na put, Max putem sreće djevojčicu Jesse (W. Franker), koja mu se pridružuje na veseloj avanturi po cestama, selima i livadama nailazeći na krave, svinje, jelene, puževe, krtice, kukce i ptice, a sve uz smijeh i pjevanje.
Kikkerdril je veseo dječji film, koji od početka, od zabavne animirane špice, pa do kraja zadržava ozračje zaigranosti i vedrine. Ovaj dječji "film ceste" na simpatičan način približava djeci život u prirodi i život svih živih bića. Osvojio je i više nagrada na dječjim festivalima: bio je najbolji film na Montevideu 2009; osvojio je Zlatni Kairo za režiju, te nagradu publike u Kristiansandu.

Fotografije

Žablja jajaŽablja jajaŽablja jajaŽablja jajaŽablja jajaŽablja jajaŽablja jaja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.