SADRžAJ

Nakon pada aparthejda Nelson Mandela uvidio je priliku za jačanje nacionalnog jedinstva kroz sport. Kad je južnoafrička reprezentacija 1995. osvojila Svjetsko prvenstvo u ragbiju pred domaćom publikom, Mandela je srušio sve zapreke rukujući se s kapetanom južnoafričke momčadi. Oskarovac Morgan Freeman i redatelj Clifford Bestall donose nam inspirativnu priču o dirljivom trenutku kada su dvije nacije postale jedna.

Pripovjedač: Morgan Freeman
TRAJANJE: 52 min

Fotografije

Foto: RTLŠesnaesti igračŠesnaesti igračŠesnaesti igračFoto: Geo TelevisionFoto: RTLFoto: RTL

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Celticsi protiv Lakersa: Najveći neprijatelji, 1. dio (2017)

    image
    ESPN donosi dokumentarac o legendarnom rivalstvu između dvije od najvećih NBA franšiza - Boston Celticsa i Los Angeles Lakersa.
  • Celticsi protiv Lakersa: Najveći neprijatelji, 2. dio (2017)

    image
    Drugi dio ESPN-ovog dokumentarca o legendarnom rivalstvu između dvije od najvećih NBA franšiza - Boston Celticsa i Los Angeles Lakersa.
  • Celticsi protiv Lakersa: Najveći neprijatelji, 3. dio (2017)

    image
    Treći dio ESPN-ovog dokumentarca o legendarnom rivalstvu između dvije od najvećih NBA franšiza - Boston Celticsa i Los Angeles Lakersa.
  • Loveći Tysona (2015)

    image
    Evander Holyfield znao je da neće nikada zaslužiti poštovanje koje je tražio dok ne pobijedi Mikea Tysona. Kada su se napokon borili, svijet je svjedočio ne...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.