SADRžAJ

Istinita priča o footballskoj momčadi sirotišta u Fort Worthu, koju je tijekom Velike depresije vodio trener Rusty Russell na državno prvenstvo Teksasa. Rusty je razvio inovativne strategije koje će definirati moderni američki nogomet.
Istinita priča o „Mighty Mitesima“, footballskoj momčadi sirotišta u Fort Worthu koja je za vrijeme Velike depresije od igranja bez cipela prešla na igranje za državno prvenstvo Teksasa. Tijekom svoje pobjedničke sezone ovi autsajderi i njihov otporni duh postali su inspiracija njihovu gradu, državi i cijeloj naciji, a čak su privukli pozornost predsjednika Franklina D. Roosevelta. Arhitekt njihova uspjeha bio je Rusty Russell, legendarni srednjoškolski trener koji je šokirao svoje kolege odustajanjem od privilegiranog položaja kako bi mogao poučavati i trenirati u sirotištu. Malo tko je znao Rustyjevu tajnu: da je i sam bio siroče. Prepoznavši da njegovi igrači ne mogu pobijediti ostale momčadi snagom, Rusty je razvio inovativne strategije koje će definirati moderni američki nogomet.

Fotografije

12 moćnih sirotana12 moćnih sirotana12 moćnih sirotana12 moćnih sirotana

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Bravo! (2015)

    image
    Rumunjska, 1835. godine. Žandar Costandin i njegov sin u potrazi su za Romom, robom koji je pobjegao od svog uglednog gospodara te se sumnja da je imao aferu s...
  • Kada je Garden imao prvake (2014)

    image
    Priča o legendarnoj košarkaškoj momčadi New York Knicksa sa početka 70-ih godina 20. stoljeća koja je dva puta osvojila naslov NBA prvaka.
  • Celticsi protiv Lakersa: Najveći neprijatelji, 1. dio (2017)

    image
    ESPN donosi dokumentarac o legendarnom rivalstvu između dvije od najvećih NBA franšiza - Boston Celticsa i Los Angeles Lakersa.
  • Loveći Tysona (2015)

    image
    Evander Holyfield znao je da neće nikada zaslužiti poštovanje koje je tražio dok ne pobijedi Mikea Tysona. Kada su se napokon borili, svijet je svjedočio ne...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.