SADRžAJ

Tajkun s nekretninama Hamilton Lux (Armand Assante) želi razviti morski gradić Full Moon Bay u luksuzni grad za bogataše, ali nailazi na neočekivane probleme. Ribar Daniel Wilder (John Schneider) vlasnik je zemljišta na kojem Lux želi graditi luksuzne stanove, ali ne želi ga prodati. Lux postavlja otrov koban za morski život u mjesne vode, smanjujući ulove i nadajući se da će Danielu propasti posao. No otrov drugačije djeluje na morske pse povećavajući im agresivnost i pretvarajući ih u destruktivna bića koordiniranih napada. Budući da nema dovoljno ribe, povećavaju se napadi morskih pasa na ljude. Daniel i njegov brat morski biolog Phillip (Roark Critchlow) te agentica Agencije za zaštitu okoliša moraju otkriti Luxov plan i riješiti se morskih pasa dok ne ugroze sigurnost cijelog gradića.
Full Moon Bay je ribarski gradić u Kaliforniji kojega Hamilton Lux želi pretvoriti u luksuzni grad koji će biti pravi mamac za bogate i slavne. Nakon što Daniel Wilder odbije prodati svoje zemljište, Lux se posluži otrovom koji umjestoda istrijebi ribe u zaljevu, počne djelovati na morske pse koji postanu agresivniji. S obzirom na to da nema dovoljno ribe, morski psi počnu napadati ljude, a Daniel (John Schneider) i njegov brat, morski biolog Phillip (Roark Critchlow) moraju učiniti sve u svojoj moći kako bi obranili svoj gradić od pohlepnog Luxa i nemilosrdnih morskih pasa.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.