SADRžAJ

13-godišnja Maša odrasta između boksačkog ringa i ulica provincijskog ruskog grada. Njezini su prijatelji momci koji ubijaju i pljačkaju. Devedesetih ih cijeli grad mrzi, ali za Mašu oni su obitelj koja je voli i štiti...
Trinaestogodišnja Maša odrasla je između boksačkog ringa i ulica provincijskog ruskog grada u burnim 90-ima. Njezini najbliži prijatelji mladi su gangsteri koji ubijaju, pljačkaju, kradu, a cijeli grad ih mrzi. Ali u očima mlade djevojke oni su sol Zemlje, obitelj koja je voli i štiti. Maša otkriva jazz i sanja o tome da postane pjevačica. Na kraju, shvaća tko su doista muškarci oko nje i što su učinili njezinoj obitelji. Nakon što odraste, Maša odlazi iz rodnog grada u Moskvu u pokušaju da započne novi život. No kad je prošlost sustigne, Maša je prisiljena vratiti se na mjesto gdje je provela djetinjstvo kako bi stavila točku na to poglavlje.

Fotografije

MašaMašaMašaMašaMaša

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.