Ocjena: 7.1/10
Ocjena korisnika: 7.4/10
(13 glasova)

SADRžAJ

Jesse Stone (Tom Selleck) policijski je upravitelj u gradiću Paradise u Massachusettsu u Novoj Engleskoj. Jesse se susretne sa slučajem ubijene mlade djevojke čije je tijelo pronađeno u jezeru. Stone otkriva da je žrtva bila odlikašica koja je krenula destruktivnim putem te se udaljila od roditelja koji nisu ni prijavili nestanak. Istraga odvodi Stonea u grad gdje se zamjeri bostonskoj mafiji. Pokušavajući se usredotočiti na istragu ubojstva, Stone se istodobno suočava sa slučajem obiteljskog nasilja koje završava kobno.

Fotografije

Jesse Stone: Umorstvo u rajuJesse Stone: Umorstvo u raju

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Detektivka Aurora Teagarden: Tri spavaće sobe, jedno truplo (2016)

    image
    Bivša knjižničarka odlučuje se posvetiti poslu s nekretninama, no jezovito otkriće u praznoj kući odvodi je prema još jednom zagonetnom ubojstvu.
  • Zadnja scena: Misterij Aurore Teagarden (2018)

    image
    Holivudska ekipa snima film u Lawrencetonu, no kad je zvijezda filma pronađena mrtva, knjižničarka Aurora i njezini prijatelji iz kluba moraju otkriti ubojicu.
  • Prava ubojstva: Misterij Aurore Teagarden (2015)

    image
    Članica Aurorina kluba ubijena je na način koji jezivo sliči ubojstvu o kojem je klub trebao raspravljati pa Aurora mora pronaći ubojicu.
  • Detektivka Aurora Teagarden: Tragom kosti (2015)

    image
    Aurora Teagarden je knjižničarka, a ujedno i članica kluba u kojem ljudi raspravljaju o ubojstvima. Kad naslijedi kuću u kojoj pronađe ljudsku lubanju, odluči...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.