SADRžAJ

Dr. Paula Spencer (V. Hamel) dobije na preporuku kolege Donalda Prescotta (D. H. Kelly) položaj voditeljice medicinske službe u velikoj dječjoj bolnici u Denveru. Već prvog dana upozna Monicu Shaw (P. Dawber) koja je dovela bolesnog sina. Malog odmah operiraju zbog upale slijepog crijeva. Operacija je prošla dobro, a majka je stalno uz dijete. Paula ima kod kuće problema s petnaestogodišnjom buntovnom kćeri Amandom (L. Jakub) koja teško podnosi preseljenje iz Los Angelesa u Denver, kao i očevu smrt. U bolnici se noću netko ušulja u sobu operiranog dječaka i intravenozno mu unese u organizam bakterije. Dječak dobije visoku temperaturu i groznicu. Pauli je odmah jasno da se ne radi o zarazi ali joj nije jasno kako su bakterije ušle u dječji organizam. Ubrzo se isti simptomi pojave i kod drugog dječaka u istoj sobi a onda ponovno kod malog Shawa premda je majka stalno s njim. A onda Paula shvati tko bi jedino mogao namjerno trovati dijete. Uprava bolnice ne želi da to dođe u javnost...
U ovom filmu riječ je o vrlo delikatnom problemu u odnosu roditelja i djece, o situaciji kad roditelj može ugroziti zdravlje vlastitog djeteta zbog sebičnih motiva. Na špici filma stoji da je riječ o istinitim medicinsko-psihijatrijskim slučajevima i ovo je vjerojatno prvi film koji o tome govori.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.