SADRžAJ

Andijev život stalna je bitka za njegov dom, njegovo troje djece i ženu koju još voli. Ima samo dva tjedna da joj vrati posuđenih 5000 eura. Kad ostane bez posla, amaterski boksački turnir izgleda kao jedino rješenje.
Film „Za djecu” pripovijeda o bivšem boksaču Andiju Jovanoviću – strahovito snažnom karakteru koji je testiran do srži dok pokušava zadržati skrbništvo nad svoje troje djece i pružiti im pomoć dok se muči kao nadničar. Kad mu zaprijete deložacijom, Andi se obraća bivšoj djevojci Sonji – majci njegova najmlađeg djeteta Fiou i istinskoj ljubavi svog života. No nakon što Andi ostane bez posla, Sonja inzistira da mora vratiti novac ili će ga spriječiti da viđa Fiou. Andi se nada da će se njegovi problemi riješiti ako pobijedi na amaterskom boksačkom natjecanju s novčanom nagradom kako bi otplatio dug i pokazao se vrijednim pomirenja sa Sonjom i Fiou.

Fotografije

Za djecuZa djecuZa djecuZa djecuZa djecuZa djecuZa djecuZa djecuZa djecuZa djecuZa djecuZa djecuZa djecuZa djecuZa djecuZa djecuZa djecuZa djecuZa djecuZa djecu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.